Zakelijke tarieven

Voor u als zakelijke klant is het belangrijk om te weten welke afspraken u met Wolves fotografie kunt maken over het gebruik van de foto’s. Standaard werk ik met licenties. In een licentie wordt de tijdsduur en het gebruik vastgelegd. Zo zijn er 4 verschillende licentiecombinaties:

  1. een licentie voor beperkte tijd en beperkt gebruik;
  2. een licentie voor beperkte tijd en onbepaald gebruik;
  3. een licentie voor onbepaalde tijd en beperkt gebruik;
  4. een licentie voor onbepaalde tijd en onbepaald gebruik.

U kunt op de offerte-aanvraag zelf de licentiecombinatie kiezen die voor u het meest geschikt is; daar houd ik dan rekening mee in mijn offerte.

Behalve maatwerk bied ik ook drie standaard opties voor zakelijke klanten:

Zakelijke portret – 3 foto’s, een licentie voor onbepaalde tijd en onbepaald gebruik – € 325

Wilt u een uitgebreide fotoshoot waarbij u de mogelijkheid hebt om tussendoor bijvoorbeeld andere kleren aan te trekken? Wilt u de keuze hebben uit studiofoto’s, locatiefoto’s of foto’s gemaakt bij u in het bedrijf (al dan niet m.b.v. de mobiele studio)? Wilt u kunnen kiezen voor zwart-wit of kleurenfoto’s? En wilt u hoe dan ook mooie, scherpe, zakelijke portretfoto’s? Boek dan nu de fotoshoot zakelijk portret.

U ontvangt 3 digitale bestanden in hoge resolutie, die uiteraard tot in de puntjes verzorgd zijn en geschikt zijn voor druk, bijvoorbeeld in een folder of bij een persbericht. Bovendien krijgt u dezelfde foto’s ook in een digitaal bestand, geoptimaliseerd voor gebruik op internet.

Zakelijke portret – 1 foto, een licentie voor onbepaalde tijd en onbepaald gebruik – € 195

Wilt u een uitgebreide fotoshoot, maar hebt u genoeg aan 1 foto? Wilt u wel de keuze hebben waar de foto gemaakt wordt: mijn fotostudio, een locatie van uw keuze of bij u in het bedrijf (al dan niet m.b.v. de mobiele studio)? Wilt u kunnen kiezen voor zwart-wit of een kleurenfoto? En wilt u hoe dan ook een mooie, scherpe, zakelijke portretfoto? Boek dan nu de fotoshoot zakelijk portret.

U ontvangt 1 digitaal bestanden in hoge resolutie, die uiteraard tot in de puntjes verzorgd is en geschikt is voor druk, bijvoorbeeld in een folder of bij een persbericht. Bovendien krijgt u dezelfde foto ook in een digitaal bestand, geoptimaliseerd voor gebruik op internet.

Zakelijke profielfoto – 3 foto’s, een licentie voor onbepaalde tijd en digitaal gebruik als profielfoto – € 85

Wanneer u een zakelijk account hebt op bijvoorbeeld Twitter of LinkedIn, is het wel zo professioneel om daar ook een zakelijke profielfoto te plaatsen. Ik maak voor u een serie professionele, zakelijke profielfoto’s die passen bij uzelf, bij uw doelgroep en die de juiste uitstraling hebben. Deze foto’s worden gemaakt in mijn professionele fotostudio in Alphen aan den Rijn.

De drie beste foto’s worden digitaal aangeleverd in een resolutie en afmeting die zijn geoptimaliseerd voor gebruik als profielfoto bij zakelijke accounts.

  • Voor alle zakelijke fotoshoots geldt: prijs exclusief 21% BTW, maar inclusief digitale ontwikkeling en nabewerking met eventuele retouchering (bijvoorbeeld het weghalen van puistjes en andere oneffenheden) en het eventuele gebruik van de mobiele studio.
  • Reiskosten voor locaties buiten Alphen a/d Rijn bedragen € 0,47 per km. Dit is een combinatie van reistijd- en kilometervergoeding. U hoeft zo geen onverwachte kosten achteraf te verwachten.

Naar boven