Zakelijke klanten

Ik fotografeer niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten! Zakelijke klanten kunnen eveneens voor fotografieles bij mij terecht.

Zakelijke fotografie
Ik maak profielfoto’s en zakelijke portretten, zowel in mijn fotostudio als op locatie. Ik fotografeer voor magazines en maak productfoto’s voor bedrijven. Ik heb een keer de opdracht gekregen om foto’s te maken voor de cover van een jeugdboek en uiteraard behoort ook dat tot de mogelijkheden!

Fotografieles – scholing of entertainment
Ook lesgeven aan zakelijke klanten komt vaak voor! Hierbij kunt u denken aan workshops, lezingen en privé-lessen t.b.v. scholing of entertainment tijdens een bedrijfsuitje. Wilt u bijvoorbeeld zelf foto’s gaan maken voor uw webshop? Dan kunt u bij mij leren hoe u dit het beste kunt doen! Wilt u een spectaculair bedrijfsuitje? Denk dan eens aan een workshop high speed fotografie of één van de andere creatieve workshops. Voor meer informatie over de lesmogelijkheden, mail naar mail@wolves-fotografie.nl.

Maatwerk
Wanneer u meerdere foto’s nodig heeft, bijvoorbeeld een mooie foto van uw bedrijfspand, foto’s van uw medewerkers en/of foto’s van processen binnen uw bedrijf, vraagt dit om maatwerk. Ik verzorg dit graag voor u!

Ook productfotografie vraagt om maatwerk. Het begrip productfotografie is namelijk erg ruim. Het kan gaan om kleine producten zoals sieraden of juist grote producten zoals auto’s. U kunt vrijstaande beelden prefereren of juist sfeerfoto’s, gemaakt op een mooie (buiten)locatie. Wat uw wensen ook zijn, een professionele productfoto zorgt dat uw product sneller verkoopt. Want zeg nu zelf, u koopt toch ook liever een product waarvan een mooie, duidelijke en bovenal scherpe productfoto op de website staat dan een product dat eigenlijk nogal onduidelijk blijft vanwege de onscherpe foto met drukke achtergrond?!

Dus bent u een zakelijke klant en wilt u maatwerk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Voor overige prijzen verwijs ik u graag naar de zakelijke tarieven.

Eerdere klanten
Om u een idee te geven voor welke zakelijke klanten ik bijvoorbeeld werk, hier een kleine opsomming:

logo-fiod FIOD Belastingdienst, meerdere privé-lessen fotografie gegeven.
Voor FNV Beveiliging heb ik diverse foto’s voor hun magazine gemaakt, waaronder de coverfoto.

Coverfoto FNV-magazine - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie
FNV Magazine voor de Beveiligers
Voor Grando Keuken & Bad ben momenteel bezig met het maken van before en after foto’s bij hun klanten. De foto’s gaan gebruikt worden op hun website en in hun reclame folders.
Voor Boomkwekerij Ronald Roos B.V. heb ik een volledige studioruimte ingericht, zodat zij zelf goede productfoto’s kunnen gaan maken. Boomkwekerij Ronald Roos B.V.
Eén van de bedrijven waar ik foto's voor heb gemaakt. Workshop fotografie gegeven voor de medewerkers van wonenCentraal.
Maatwerk workshop fotografie gegeven tijdens het personeelsfeest van ProBiblio. logo-ProBiblio
Eén van de bedrijven waar ik foto's voor heb gemaakt. Gallery foto’s gemaakt voor in het tijdschrift van de Federatie Goud en Zilver.
Diverse foto’s gemaakt voor diverse edities van het magazine TexT van FNV Bondgenoten. http://www.fnv.nl/static/img/logo.png
Eén van de bedrijven waar ik foto's voor heb gemaakt. Bij Maas Accountants heb ik foto’s van het voltallige personeel gemaakt.
Vrij werk geleverd wat is gebruikt voor de kerstgroet van Grab a Web – Webdesign en Grafische vormgeving. http://www.grabaweb.nl/wp-content/themes/grab-a-web/images/logo.png
Gemeente Bodegraven-Reeuwijk Voor de gemeentesecretaris van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heb ik zakelijke portretfoto’s gemaakt.
Ik heb foto’s gemaakt van de eigenares van Hamerslag communicatie t.b.v. haar website en overige communicatiemiddelen. Eén van de bedrijven waar ik foto's voor heb gemaakt.
Eén van de bedrijven waar ik foto's voor heb gemaakt. ROMA SALES heb ik les gegeven in het maken van goede productfoto’s voor hun website.
Voor Shoeby Alphen aan den Rijn heb ik foto’s gemaakt voor hun kinder-modellen-wedstrijd. Eén van de bedrijven waar ik foto's voor heb gemaakt.
Wolves fotografie heeft de coverfoto van het boek "Hoog Spel" van Gerard van Gemert gemaakt. Coverfoto voor het jeugdboek “Hoog Spel” van de schrijver Gerard van Gemert.
Het boek is het tweede deel in de serie “De Hockey Tweeling”.


Naar boven