Fotostudio Wolves fotografie / Leslokaal KOM FOTOGRAFEREN

De professionele fotostudio van Wolves fotografie, inclusief de lesruimte van KOM FOTOGRAFEREN, is gevestigd op de Ondernemingsweg 13 in Alphen aan den Rijn – alleen op afspraak geopend. Parkeren is gratis.

De fotostudio is uitgerust voor verschillende soorten fotografie: van newborn- tot productfotografie, van kleine dieren tot grote dieren en van portret- tot creatieve fotografie.

Newborns en baby’s
Zo is de ene kant van de ruimte geoptimaliseerd om newborns en baby’s te fotograferen. Dit gedeelte is uitgerust met lekker zachte ondergronden, elektrisch verwarmde kussens en een uitgebreide collectie mutsjes. Ook tref je hier een Nijntje-mobiel aan, zodat je kleintje wat heeft om naar te kijken. Natuurlijk ontbreken de diverse knuffels niet. En mocht er een broertje of zusje meekomen? Dan zijn daar boekjes, blokken en Lego Duplo voor aanwezig, zodat hij/zij zich niet hoeft te vervelen als hij/zij niet zelf op de foto wordt gezet.

Oudere kinderen, volwassenen en grote dieren
Uiteraard is er een gedeelte van de studio ingericht om de oudere kinderen, volwassenen, maar ook de grotere dieren zoals honden en katten te fotograferen.

Kleine dieren
Er is een ruimte ingericht om kleine dieren te fotograferen, zoals knaagdieren en reptielen. Het grote voordeel van deze plek is dat de dieren niet op de grond worden gefotografeerd, waar ze makkelijk kunnen wegrennen en soms moeilijk weer te pakken zijn, maar op een speciale tafel, die is voorzien van een verhoging aan de zijkanten, zodat ze er niet zomaar af kunnen vallen.

Productfotografie
Voor productfotografie zijn verschillende opstellingen te realiseren, zowel voor kleine als ook voor de wat grotere producten.

Creatieve fotografie
Tot slot zijn er diverse mogelijkheid voor creatieve fotografie, zoals high speed fotografie en druppel- en plonsfotografie.

Zoals al eerder genoemd, is in de studio ook de lesruimte van KOM FOTOGRAFEREN aanwezig. Hier kun je de privélessen, workshops en cursussen volgen die KOM FOTOGRAFEREN verzorgt. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de website van KOM FOTOGRAFEREN.

 

Naar boven