Ervaringen klanten

Dochter: Eva
Moeder: Rozemarijn Meyboom

Al vanaf dat mijn dochter (nu bijna 5) 8 weken oud is wordt ze met regelmaat gefotografeerd door Wolves fotografie. Ellen is in staat om kinderen zich op hun gemak te laten voelen. Als ze klein zijn weet ze de juiste momenten voor een foto te pakken en als ze groter zijn, geeft ze goede aanwijzingen. Voor alle leeftijden heeft ze leuk speelgoed waar ze mee op de foto kunnen (hierdoor blijven ze het leuk vinden) of waar ze, als een ander kind gefotografeerd wordt, zich mee kunnen vermaken.

Ellen neemt de tijd en dat zie je terug in de foto’s; ontspannen, vrolijke of serieuze mensen op mooie foto’s.
Eva - bijna 5 jaar oud - portretfotografie - kinderfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie
Eva – bijna 5 jaar oud – portretfotografie – kinderfotografie

Hond: August
Eigenaar: Gijsbert van Walsem

Ellen, van Wolves fotografie, is een zeer vakbekwame fotografe die in mijn geval fantastisch werk heeft geleverd van mijn hond.
Tijd nog moeite werden gespaard om hem op zijn gemak te krijgen en zo de perfecte foto te maken.
Mocht ik weer een foto willen hebben dan kom ik zeker bij Ellen terug!
August - Franse Bulldog - Hondenfotografie - Dierfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie
August – Franse Bulldog – Hondenfotografie – Dierfotografie

Honden: Lilo en Stitch
Eigenaar: Malou Kamerbeek

Hallo Ellen,

Ik vond dat je de shoot geweldig deed. Je passie ligt echt bij dieren en fotograferen. Het was fijn om mee te mogen werken! Je doet alles op een respectvolle en vriendelijke manier. Lilo was erg bang maar je nam alle tijd voor haar en dat vind ik erg belangrijk! Ga vooral op deze manier door je doet het geweldig!

Groetjes, Malou

Liloen Stitch - Engelse Stafford - Staffordshire Bull Terrier - Hondenfotografie - Dierfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie
Lilo en Stitch – Engelse Stafford – Staffordshire Bull Terrier – Hondenfotografie – Dierfotografie

Toen FNV Beveiliging besloot een nieuw magazine te maken, ontstond er behoefte aan kwalitatief goede foto’s, daarom schakelde ik Wolves fotografie in. Ellen neemt de tijd voor haar foto’s, geen hapsnapwerk, maar weloverwogen, prachtig uitgelichte beelden. Ze wist precies de juiste sfeer te pakken.

Bestuurder FNV Beveiliging

Coverfoto FNV-magazine - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie
FNV Magazine voor de Beveiligers

Fijne herinnering aan fotoshoot en een lading complimenten

In oktober 2013 had ik foto’s nodig voor mijn website. Ik kende de foto’s van Ellen via een vriendin. Ik had deze foto’s gezien en ze spraken me aan. De vrolijke sfeer. En de mooie manier waarop ze mensen portretteert. Kortom: ik belde Ellen en we maakten een afspraak.

Ellen heeft me eerst uitgebreid gesproken over mijn wensen. Wat voor soort foto’s ik zocht. Wat ik wel en wat ik juist niet wilde. Ik voelde me gehoord hierin en dat heb ik als prettig ervaren.

En daarna de fotoshoot. Er was meteen een gemakkelijke, prettige sfeer. Ellen nam ruim de tijd. Ze gaf me in een positieve toon feedback en dat maakte dat ik me erg prettig voelde. De glimlach op de foto’s is gewoon echt.

Dat bleek zeker uit de reacties die ik op de foto’s kreeg. Ik werd er verlegen van. En het is gek om van mezelf te zeggen, maar ik vind het terecht. De fotoshoot is ontzettend goed geslaagd! En ik zou Ellen opnieuw graag een dergelijke opdracht geven.

Catharien Hamerslag
Hamerslag Cummunicatie

Catharien Hamerslag - Profielfoto - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie
Catharien Hamerslag – Profielfoto

Beoordeling klant

Joyce, haar moeder en Frans Bulletje Zenzay - mens- en dierfotografie - portretfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie
Joyce, haar moeder en Frans Bulletje Zenzay – mens- en dierfotografie – portretfotografie

Honden: Kiara en Kiboko
Eigenaar: Vivienne Abels

Beste Ellen,

Ik wil je bedanken voor de foto’s en de mokken waar de foto’s zijn opgezet. Wat zijn ze ontzettend mooi geworden, ze staan er echt supergoed op, precies zoals ze zijn, ben er heel erg blij mee. Ik wilde je nog even extra bedanken dat je nog op korte termijn nog bij mij langsgeweest bent, en mijn twee Rhodesian Ridgebacks nog samen op de foto gezet hebt, aangezien dit nu een blijvende herinnering is geworden. We zullen er altijd met veel plezier naar blijven kijken.

Groetjes Vivienne

Rhodesian Ridgebacks - Kiara en Kiboko - hondenfotografie - dierfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie
Rhodesian Ridgebacks – Kiara en Kiboko – hondenfotografie – dierfotografie

Baby: Tess

Hoi Ellen,

Vandaag de foto’s gekregen… Ze zijn ontzettend mooi geworden.
Hartstikke bedankt dat je dit hebt willen doen.

Groetjes Debbie

Tess - babyfotografie - kinderfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie
Tess – babyfotografie – kinderfotografie

Hoi Ellen,

Oooohhhh… die is echt gewéldig! Ze staan er echt super goed op, echt precies zoals ze zijn…. Ben er héél blij mee! Dank je wel!

Groetjes, Anita

Alle vier samen - Shelties - Shetland Sheepdogs - Hondenfotografie - Dierfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie
Alle vier samen – Shelties – Shetland Sheepdogs – Hondenfotografie – Dierfotografie

Hond: Jolie – Jack Russell pup – 7,5 week oud
Eigenaar: Myriam Vlijminck

Zit echt vol ongeduld te wachten om ,deze mooie foto s in de handen te kunnen houden ,computer en alles is ook een enorm leuk ding om foto s te bekijken en zo. Maar om zo een mooie foto s in de hand te hebben is toch nog een veel leuker gevoel,je ziet het ook gewoon dat het jou passie is aan de foto s. Het is een kunst op zich dieren op papier zo mooi te krijgen. In ieder geval ben ik heel blij dat jij haar zo klein ,en zo mooi op de foto hebt gezet,foto s die nu al een heel speciale waarde voor ons hebben .

Heb van de digitale bestanden ,echt al zitten genieten hoor, ze zijn echt prachtig !!!

It's a Real Joy with Mighty's Little Girl - Jack Russell Terrier Pup - 7,5 week oud - Hondenfotografie - Dierfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie
It’s a Real Joy with Mighty’s Little Girl – Jack Russell Terrier Pup – 7,5 week oud – Hondenfotografie – Dierfotografie

Update:

De prachtige foto s zijn gisteren aangekomen,zo keurig verpakt met luchtkussentjes om ze niet te beschadigen en zo ,bedankt Ellen !
We hebben er al van genoten hoor,en ze zullen zeker een speciaal plaatsje krijgen.


Beoordeling klant


Beoordeling klant

Fenno - kinderfotografie - portretfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie
Fenno – kinderfotografie – portretfotografie

Portfolio ziet er mooi uit! gr.Hans


Klant: portretfotografie
Naam: Kees
Woonplaats: Alphen aan den Rijn

Hartelijk dank voor de prachtige foto’s ter ere van ons 40-jarige huwelijk! Het overtrof onze verwachting. We zullen Uw bedrijf dan ook zeker aanbevelen bij onze kennissen.


Klant: portretfotografie
Naam: mevrouw C. de Jong
Woonplaats: Alphen aan den Rijn

Voor portretfotografie moet u bij Wolves fotografie zijn. Onze kinderen vonden het een erg leuke ervaring om gefotografeerd te worden. Inmiddels hangt er een prachtige foto van onze kinderen in de huiskamer.

Het was een “Vaderdagkado”. Mijn man was zeer verrast. Misschien voor u een idee als u geen kado weet voor deze dag. By the way: Van Wolves fotografie kreeg ik ook nog een kleiner formaat foto. Deze foto staat inmiddels op het bureau van mijn man op zijn kantoor. De foto wordt vol trots aan iedereen getoond. Ik wens het bedrijf alle succes toe.

Rogier en Desiree - portretfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie
Rogier en Desiree – portretfotografie

Naar boven