Afdrukmogelijkheden

Bij Wolves fotografie kun je de gemaakte foto’s laten afdrukken op verschillende materialen. De meest gekozen afdrukmogelijkheden zijn:

 • Afdruk op professioneel fotopapier – dit is de traditionele foto, zoals deze ook werd geleverd in het analoge tijdperk.
  Het voordeel is dat je met deze foto meerdere dingen kunt doen. Zo kun je hem inplakken in een album of in een fotolijstje stoppen. Prijstechnisch is dit de voordeligste oplossing.
  Het nadeel is dat je geen eindproduct hebt. Je moet zelf de foto nog inplakken of inlijsten.
 • Ingelijste foto met passe-partout – de foto wordt net als hierboven afgedrukt op professioneel fotopapier. Vervolgens zorg ik dat de foto netjes opgeplakt wordt (dit is noodzakelijk bij afdrukken groter dan 20×30 cm, aangezien de foto anders in de loop van de tijd gaat bobbelen). Er komt een passe-partout omheen met witte kern, wat een luxe uitstraling geeft. Het passe-partout is zelf meestal zwart, maar als je het in een andere kleur wilt hebben, is dit uiteraard ook mogelijk. Tot slot komt er een mooie lijst omheen, met glas voor de foto. De lijst wordt natuurlijk door jou zelf uitgekozen aan de hand van voorbeelden die ik je laat zien!
  Je hebt nu een mooi eindproduct dat direct aan de wand kan of dat leuk is om cadeau te geven.
 • Afdruk op dibond, inclusief ophangprofiel – dibond is een plaatmateriaal dat bestaat uit twee dunne lagen aluminium en een tussenlaag van zwart kunststof. De foto wordt hierop verlijmd en zo ontstaat een duurzaam en vormvast materiaal met een mooie, strakke vormgeving. Het ophangprofiel zorgt dat het dibond op 2 cm afstand van de muur komt te hangen. Hierdoor krijg je een zwevend effect.
 • Afdruk achter plexiglas – een afdruk die strak verlijmd wordt tussen dibond aan de achterkant en plexiglas aan de voorkant. Het plexiglas zorgt voor een prachtige dieptewerking en kleurweergave. Bovendien beschermt het plexiglas de afdruk tegen stof en andere invloeden van buitenaf. Ook dit wordt geleverd inclusief een ophangprofiel, waardoor de foto zwevend komt te hangen. Een foto achter plexiglas is een echte blikvanger: mooi, strak, modern en met een luxe uitstraling!
 • Afdruk op kwaliteitscanvas – een afdruk op canvas is bij veel mensen bekend. Dit komt vooral doordat het een product is dat je tegenwoordig op veel plaatsen erg goedkoop kunt kopen. Deze kwaliteit is echter niet te vergelijken met een kwaliteitscanvas. Op kwaliteitscanvas komen de kleuren goed tot hun recht en is de afbeelding scherp. Kwaliteitscanvas is UV-bestendig, waardoor het mooi blijft, terwijl de goedkope variant meestal snel gaat vergelen en soms zelfs gaat vervagen.

Buiten deze veel gekozen materialen zijn er ook nog andere materialen mogelijk om je foto op te laten afdrukken. Denk bijvoorbeeld aan hout, geborsteld aluminium of textiel (foto’s op truien, T-shirts of linnen tassen). Ook foto’s op mokken, petjes, muismatten of telefoonhoesjes zijn mogelijk.

Wil je een ander materiaal dan dat hier genoemd wordt? Dit is in de meeste gevallen gewoon te leveren. Informeer gerust naar de mogelijkheden!